OpticOne Érd

Az Optic One üzletek akadálymentesítettek.
2030 Érd, Budai út 28.
+36-23-390-900
+36-20-471-0101

OpticOne Budapest

Az Optic One üzletek akadálymentesítettek.
1214 Budapest, Erdősor utca 133.
+36-1-277-4262
+36-20-470-8891
Befektetés a jövőbe

Befektetés a jövőbe

Magunkról

Üdözöljük az OpticOne-nál!

Az Optic One optika 2006-ban nyílt meg az érdi Tesco üzletsorán. Célunk az volt, hogy a nagy optikai hálózatokkal ellentétben egy ügyfél centrikus, emberibb és korrektebb optikai szolgáltatást nyújtó optikai szaküzletet hozzunk létre, ahol a legjobb, személyre szabott szolgáltatást nyújtjuk.

2012 szeptemberében átköltöztünk Érd központjába, Budai út 28 szám alá. Változatlan felállásban várunk minden régi és új kedves vásárlónkat.

A hétköznapi kedvező áru szemüvegek mellett a speciális igények kielégítésére is törekszünk. Országos vevőkörrel rendelkezünk ívelt, speciális napszemüveg készítés terén. Szemüvegeink megjárták a Himaláját és a Dakar rallyt is.

Speciális, magas színvonalú szemvizsgálattal várjuk Önöket optikai üzleteinkben, a legmodernebb technikai vívmányokat segítségül hívva, a naprakész szakmai tudással ötvözve.

Üdözöljük az OpticOne-nál!

Szemvizsgálatainkra teljes körű garanciát vállalunk.

Kontaktológus kollégánk, Zimányi Géza 2001-ben végzett látszerészként, majd a Semmelweis Orvos Tudományi Egyetem képalkotó diagnosztika szakos hallgatójaként végzett 2007- ben, azóta dolgozik optometristaként. 2012 –ben látszerész vizsgát tett.

Folyamatosan nemzetközi képzéseken és konferenciákon vesz részt, mint a Johnson&Johnson szakreferense, így első kézből értesül az optikus szakma újdonságairól. A legújabb fejlesztésű kontaktlencsék elsőként érhetők el üzleteinkben

A látásvizsgálatot szemvizsgálóink és szemész orvosaink az elérhető legjobb minőségű gépekkel, és a legnagyobb szaktudással végzik, nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre, így természetesen a gyermek szemvizsgálatra is. Célunk, hogy pácienseink elégedetten, mindig megfelelő információkkal, alapos, mindenre kiterjedő felvilágosítással távozzanak.

Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakképzett munkatársaink végzik a szemüveglencse becsiszolását a legkorszerűbb gépekkel. A technikai fejlődés mellett fontos szerepe van munkatársaink naprakész tudásának is.

Jelentkezzen szemvizsgáltra az OpticeOne-nál!

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Az optic One Bt. kapactásának bővítése

Az optic One Bt. kapactásának bővítése

VEKOP-1.2.1-16-2016-00029

Megváltozott a nyitvatartási idő

Megváltozott a nyitvatartási idő

2017. augusztus 19-e után hétköznapokon 9-19 között várjuk szeretettel vásárlóinkat. Szombatokon zárva tartunk.

Kiemelt partnereink

Forgalmazott márkák

Egészségpénztárak