OpticOne Érd

Az Optic One üzletek akadálymentesítettek.
2030 Érd, Budai út 28.
+36-23-390-900
+36-20-471-0101

OpticOne Budapest

Az Optic One üzletek akadálymentesítettek.
1214 Budapest, Erdősor utca 133.
+36-1-277-4262
+36-20-470-8891
Befektetés a jövőbe

Befektetés a jövőbe

Szolgáltatások

Általános szemvizsgálat

Általános szemvizsgálat az OpticOne-nál

A szem az egyik legfontosabb és legalapvetőbb szerve az emberi testnek, nagy hangsúlyt kell fordítanunk minden életkorban egészségének megóvására, amit legegyszerűbben rendszeres szemvizsgálattal érhetünk el.

Érdi és csepeli optikánkban a szemvizsgálatot diplomás optometrista - kontaktológus végzi a legmodernebb német protokoll szerint. Szemvizsgálati gépparkunk a legjobb, legprecízebb vizsgálatot teszi lehetővé. Szemüveg dioptria megállapításon kívül vizsgáljuk a szem elülső szegmensét is.

Egy átlagos szemvizsgálat mindössze 15-20 percig tart és teljesen fájdalommentes.

Ahhoz, hogy a legpontosabb szemüveget tudjuk felírni Önnek, a szemvizsgálatot két részből építjük fel. Ezek az objektív (computeres) és szubjektív látásvizsgálat.

  • Az objektív szemvizsgálat refraktométer segítségével adja meg a páciens fénytörési hibájából származó dioptria adatokat, figyelmen kívül hagyva az előzőleg viselt szemüveg adatait, viselési körülményeket.

Az objektív szemvizsgálat önmagában nem elegendő a megfelelő szemüveg, vagy kontaktlencse felírásához, de fontos tájékoztatást ad a szemvizsgáló részére a szem optikai tulajdonságairól.

  • A szubjektív vizsgálat alkalmával figyelembe veszik az objektív vizsgálat eredményét, a páciens a próbalencse, próbakeret és vetített táblák segítségével ki is próbálhatja először jobb, majd bal (monoculárisan) és legvégül mindkét szemével (binoculárisan).

Általános szemvizsgálat az OpticOne-nál

A páciens megállapíthatja (ezért szubjektív), hogy melyik dioptriával a legkomfortosabb a látása. A kiválasztott dioptriát többféle szimulált körülmény közt ellenőrizzük, éjszakai vezetés, számítógépes munkavégzés stb…

Szemvizsgálatra kérjük előzetes bejelentkezését a honlapon vagy telefonon, a hosszas várakozás elkerülése érdekében. Éves szemészeti kontrollvizsgálat javasolt.

Érdi optikai üzletünkben szemész szakorvos is rendel. Időskori szemészeti problémák (szürkehályog, glaucoma, magas vérnyomás és cukorbetegség) valamint műtött szem esetén is tudunk vizsgálatot biztosítani.

Jelentkezzen szemvizsgáltra az OpticeOne-nál!

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Az optic One Bt. kapactásának bővítése

Az optic One Bt. kapactásának bővítése

VEKOP-1.2.1-16-2016-00029

Megváltozott a nyitvatartási idő

Megváltozott a nyitvatartási idő

2017. augusztus 19-e után hétköznapokon 9-19 között várjuk szeretettel vásárlóinkat. Szombatokon zárva tartunk.

Kiemelt partnereink

Forgalmazott márkák

Egészségpénztárak