OpticOne Érd

Az Optic One üzletek akadálymentesítettek.
2030 Érd, Budai út 28.
+36-23-390-900
+36-20-471-0101

OpticOne Budapest

Az Optic One üzletek akadálymentesítettek.
1214 Budapest, Erdősor utca 133.
+36-1-277-4262
+36-20-470-8891
Befektetés a jövőbe

Befektetés a jövőbe

Szolgáltatások

Garancia

Ha garanciális hibát észlel, azonnal jelezze felénk. Határidőn túli igénybejelentést nem tudunk a gyártónál érvényesíteni /keretnél 6 hónap törésgarancia rendeltetésszerű használat esetén, lencsénél 12 hónap réteg garancia, kontaktlencsénél a kibontáskor már meglévő sérülés/. Átvételkor ellenőrizze keret és a lencse hibátlan állapotát. Az elvitel után felfedezett karcok, sérülések, a nem rendeltetésszerű használat következményei.

Minden nálunk megrendelt szemüveget a legnagyobb gondossággal készítünk, majd az elkészülést követően két lépcsős minőség ellenőrzésnek vetünk alá. Cégünk minden nálunk készült szemüvegre garanciát vállal, mely vonatkozik a gyártásból és elkészítésből eredő hibákra, de nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használat miatti sérülésekre (pl.: leejtés, ráülés, lencsék szárazon törlése stb.).

Természetesen ilyen „balesetek” esetén is megjavítjuk a keretet, ha ez lehetséges. Bizonyos luxus szemüvegkeretek speciális garanciákkal bírnak.

Néhány jó tanács: A szemüveget mindig két kézzel, vegye fel és le. Különösen óvatos kezelést igényelnek a keretnélküli /főleg a fúrt/ szemüvegek. A szemüveget ne tegye ki 60 C fok feletti hőhatásnak/szauna, autószélvédő, hajszárítás, stb. / A magas hő hatása jól felismerhető elváltozásokat okoz a lencsén (apró karc szerű repedések), ezekre a gyártó cégek nem vállalnak garanciát! Ne tegye szemüvegét a lencse domború oldalával lefelé!

A karcmentesítő réteggel ellátott szemüveglencse is karcolódhat, ha nála nagyobb keménységi fokú tárggyal érintkezik! Karcolódásra, garancia nem vonatkozik. A kilazult csavar, lencse kiesést, karcolódást, ill. szárnál deformálódást, törést okozhat. Szemüveglencséjét tisztítsa naponta, ha kell többször is. Legideálisabb a langyos vízzel való leöblítés, a por eltávolítására, és utána speciális szemüveg tisztító spray használata. Általános háztartási tisztítószerek, intenzív erős vegyhatású anyagok /pl. hajlakk, permetszer, stb./ a keret és a szemüveglencse rétegeit és anyagát károsíthatják. A rászáradt víz, foltosodást okoz. Szárazra törléshez, csak mikroszálas szemüvegtörlő kendőt szabad használni. Szarvasbőr, papír zsebkendő, műanyaglencséhez nem alkalmas. Ha szemüvegláncot használ, ügyeljen arra, hogy a lencse ne érintkezzen vele, vagy gombbal, zipzárral, vagy egyéb kemény tárggyal. Ha szemüvegét zsebében, táskájában tok nélkül tartja kulcs, toll, pénz, stb. összekarcolhatja. Keménytok nélkül, szemüvege deformálódhat.

Hozott keretre, lencsére vigyázunk, de megmunkálás közben előforduló kárért, nem tudunk felelősséget vállalni. A megrendelés lemondása a lencserendelés gyári elfogadásáig lehetséges.Hozott recept vagy meglevő szemüveg alapján rendelt szemüvegnél a felírás szerinti pontos elkészítést vállaljuk. Az elkészített szemüvegre a MSZ előírásai érvényesek. A vállalási határidő szállítási-, gép-, vagy munka selejt esetén meghosszabbodhat. Bármilyen elváltozás esetén azonnal jelezze felénk. Pl. lencsetartó csavar kilazulása esetén a lencse, kiesik és sérül, szár csavar kilazulása esetén a nem pontos illeszkedés mellet történő használat miatt törés következhet be. Garanciális, -szavatossági, -rejtett hiba esetén, azonnal jelezze felénk. Határidőn túli igénybejelentést nem tudunk a gyártónál érvényesíteni. /Keret: 6 hónap, lencse/. rétegkopás/ 12 hónap./ Egyes szemüvegkeretek és lencsék, különleges garanciával bírnak. Az elkészült szemüveget 3 hónapig őrizzük

Jelentkezzen szemvizsgáltra az OpticeOne-nál!

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Az optic One Bt. kapactásának bővítése

Az optic One Bt. kapactásának bővítése

VEKOP-1.2.1-16-2016-00029

Megváltozott a nyitvatartási idő

Megváltozott a nyitvatartási idő

2017. augusztus 19-e után hétköznapokon 9-19 között várjuk szeretettel vásárlóinkat. Szombatokon zárva tartunk.

Kiemelt partnereink

Forgalmazott márkák

Egészségpénztárak