OpticOne Érd

Az Optic One üzletek akadálymentesítettek.
2030 Érd, Budai út 28.
+36-23-390-900
+36-20-471-0101

OpticOne Budapest

Az Optic One üzletek akadálymentesítettek.
1214 Budapest, Erdősor utca 133.
+36-1-277-4262
+36-20-470-8891
Befektetés a jövőbe

Befektetés a jövőbe

Szemüveg lencsék

Kontaktlencsék

Ajánlatok cégek részére az OpticOne-nál

Kontaktológus szemvizsgáló végzi csepeli és érdi optikában is a szemvizsgálatot, mely további paramétereket ad meg a szemről. Nagy választékban található készletünkön kontaktlencse (cilinderes és multifokális lencse is), továbbá különböző modalitásban 2 hetes, napi vagy havi viseletű, amit azonnal ki is próbálhat. Szemvizsgálat után segítünk elsajátítani a kontaktlencse viselés menetét, tisztítását, a kontrollvizsgálat fontosságát megbeszélve. Kontaktlencsék széles kínálatát tudjuk azonnal adni készletről. Alapos szemészeti vizsgálat után, öt gyártó cég lencséi közül választjuk ki a páciens igényeit, munkáját, szokásait figyelembe véve a számára legmegfelelőbb kontaktlencsét. Üzletünkben kapható multifokális, bifokális, torikus és színes kontaktlencse is.

Tinédzser korban speciális igények léphetnek fel, melyek indokolhatják a kontaktlencse viseletet szigorú szabályok betartása mellett. Sportolás közben zavaróvá válik a lecsúszó szemüveg, előadótermekben nagy távolság a táblától, szabadidős viseletként megnő a napszemüveg viselés fontossága, szórakozásnál, táncnál zavaró a párásodó, lecsúszó szemüveg.

A mai modern szilikon-hidrogél alapanyagú lencséket odafigyeléssel felelős fiataloknak is javasoljuk, akik igen nagy hangsúlyt fordítanak a megjelenésükre is. JÓ SZOKÁSOK = JÓ EGÉSZSÉG Kövesse pontosan a lencseápolási tanácsokat az egészséges és problémamentes lencseviselésért. Kontaktlencséseink számára hangsúlyozzuk a lencseviselés szabályainak megtartásának fontosságát, a viselési idő betartását, a kontrollvizsgálatok fontosságát. Meglévő ügyfeleink hűségét folyamatos akciókkal és kedvezményekkel díjazzuk.

Ajánlatok cégek részére az OpticOne-nál

Bármikor kérdése merül fel lencseviseletével kapcsolatban a hét minden napján állunk rendelkezésére.

Az aktív sportolás elengedhetetlen része lehet a kontaktlencse, szélesebb látómezőt biztosít, nem mozdul el, mint egy szemüveg. Nem tükröződik, nem párásodik, lehetővé teszi védő vagy napszemüveg használatát. A napi lencsék használata piszkos, poros közegben való sportolást (extrém sportok) is segíti, nem kell a tisztítással bajlódni. Futás, kerékpározás, lövészet, búvárkodás kelléke lehet egy jól megválasztott kontaktlencse.

Presbyop korban, mikor távoli és olvasó korrekció is szükségessé válik, progresszív kontaktlencse használható, mellyel visszanyerheti fiatalkori látását.


Kontaktlencsék Kontaktlencsék

Kontaktlencsék Kontaktlencsék
Jelentkezzen szemvizsgáltra az OpticeOne-nál!

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Az optic One Bt. kapactásának bővítése

Az optic One Bt. kapactásának bővítése

VEKOP-1.2.1-16-2016-00029

Megváltozott a nyitvatartási idő

Megváltozott a nyitvatartási idő

2017. augusztus 19-e után hétköznapokon 9-19 között várjuk szeretettel vásárlóinkat. Szombatokon zárva tartunk.

Kiemelt partnereink

Forgalmazott márkák

Egészségpénztárak